kirjanen.jpg

 

Laskuri naksuttaa ja lähenee kymppitonnia, siitä päätellen joku täällä hiippailee, mutta jälkiä kävijöistä näkyy vain harvakseltaan. Olisi kiva tietää, kuka tai ketkä tänne aika ajoin kurkistelee,  ja siksi pistän pystyyn pienen arvonnan.

Yllä näet kuvan pienestä itsetaiteillusta haitarikirjasta, joka koostuu kuudesta ATC-kortista. Kukin kortti on kuvitettu säe Edith Södegranin runosta (runo alkaa: kummalliset kalat...)  Runokortit näet, kun klikkaat kuvaa.

Jos haluat olla mukana arvonnassa, niin jätä pieni viesti tähän kommenttiboksiin. Kirjasen lisäksi arvon itsetehdyn kirjanmerkin, jonka A- ja B-puolen näet tässä.

Muistathan yhteystiedon, jolla sinut tavoittaa, jos onni osuu kohdallesi. Roskapostit poistetaan ja nimettömät kommentit eivät ole mukana arvonnassa.

Voit ottaa osaa arvontaan elokuun loppuun mennessä (tai niin kauan kunnes laitan ajalle stopin).

 

kirjanmerkki-normal.jpg

 

Arpanumerot:

1. Maca   2. Sarikoo   3. 3511   4. Susanna Peltola-Toppari   5. Manumiina    6. TeeTee  

7. Raija/Annifanni    8. Jipe     9. Paula    10. Enkuli     11. Kainis    12. Nea      13. Riikka K.

Osanottoaika päättynyt.

EDIT:

Arvonta on nyt suoritettu ja se tapahtui seuraavasti. Arpanumerot kirjoitettiin lapuille, laput käärittiin rullalle ja pistettiin maatuskaan. Ravisteltiin ja nostettiin lipuke kerrallaan. Onnettarena toimi veljenvaimo.

Arvonnan tulos oli seuraava:

 

.arvat-normal.jpg

 

 

 

 

 

Edith Södegranin runohaitarikirja numerolle 1 = Maca. Kirjanmerkki numerolle 6. TeeTee. Onneksi olkoon, voitot postitetaan, kunhan ehätetään!