P1090851-normal.jpg

Naapurukset tekivät kuntaliitoksen ja sen seurauksena (?) naapurista meni kirjasto. Nyt oli kirjastossa poistomyynti, josta sai kirjoja viidelläkymmenellä sentillä kappale (jotkut kolme tai viisi euroa). Kirjojen suurkuluttajana täytyi tämä tietysti hyödyntää. Toisaalta hinnan edullisuus on aika suhteellista, sillä lisäksi tuli edestakainen linja-autokyyti, mutta jos nyt pyöreästi laskee, että näiden seitsemän kirjan hinnaksi tuli noin kaksi euroa ja kymmenen senttiä kipale niin eihän sekään ole kallista - eihän!

Kirjoja olisi ollut tarjolla paljon enemmänkin, mutta kantamiseen olisi sitten tarvinnut jo kättä pidempää ja toisaalta täytyi miettiä, mihin minä näiden kirjojen kanssa joudun.

Tässä nipussa on kirjoja laidasta laitaan ja tekee näiden myötä pienen maailmanympärimatkan, sillä ainakin Suomi, Englanti, Kanada ja Japani tulee kierrettyä.

Nyt on kyllä luettavaa pitkäksi aikaa, kun aiemmat nettiantikvariaatti- ja kirppariostoksetkin odottavat lukemista ja uusintakierroksenkin voi alkaa jostain päästä kirjahyllyä - ei lopu kirjat maailmasta, ehei! Ei ainakaan minun kirjahyllyni maailmasta.