Huom! Arvonta suoritettu. Katso juhla-arvonnan tulokset  -postaus! Olen pahoillani, että unohdin (muistiongelmainen kun olen)  lisätä tämän postauksen otsikkoon, että aika on päättynyt, tilanne oli kyllä nähtävissä viimeisimmästä postauksesta.

Kymmenentuhannen kävijän rajapyykki lähenee ja sitähän täytyy jotenkin juhlistaa ja mikäpä sen luonnikkaampaa kirjabloggarille kuin pistää kirjoja liikkeelle. Arvon seuraavat teokset:

 

miksi-normal.jpg

1. Marianne Greenwood

Miksi Puuma itkee

kulttuuriantropologinen kuvamatka maailman alkuperäiskansoihin

 

P1080792-normal.jpg

2. Menin puutarhaani

toimittanut Vimos Voigt

Valikoima Unkarilaista kansanrunoa 1500 luvulta nykypäiviin

 

P1080793-normal.jpg

3. Elsa Beskow

Petterin ja Lotan seikkailut

Sadun lumoa ja taikaa arjen aherruksissa

 Kirjat on ostettu joko kirpparilta tai kirjaston poistomyynnistä. Kirja yksi on "lukematon" alkuperäisasussaan. Kirjat kaksi ja kolme on tuunattuja ja kaunistettuja alkuperäisasua muuttamatta. Uskon, että näistä on paljon iloa saajilleen.

Olet mukana arvonnassa, kun jätät kommentin tähän postaukseen (muistathan yhteystiedot).  Aikaa tulla mukaan arvontaan on vähintään sinne saakka, kun 10000 rajapyykki on ohitettu ja enintään siihen saakka, kunnes otsikkoon ilmestyy lisäys osanottoajan päättymisestä. Yksi arpa per osallistuja. Vain asianmukaiset kommentit ovat mukana arvonnassa ja epäasialliset kommentit poistetaan.