Elokuu! Kuinka onkaan kesä- ja heinäkuu menneet sukkelaan. No, toivotaan, että kesäsäitä vielä olisi! Nyt on kuitenkin aika kirja-arvontatulosten.

Arvonta suoritettiin seuraavasti:

  • Kirjoitettiin arpalaput, siten että toisella puolella arpaa oli nimi ja toisella sen kirjan numero, jota toivottiin (sininen väri)
  • Lajiteltiin arpalipukkeet numeroittain
  • Numeroitiin kukin arpa ryhmässään satunnaisesti juoksevasti (vihreä väri)
  • Satunnaisnumerogeneraattori toimi arpojana.

Kirja numero 1.

Siitä oli kiinnostunut vain yksi henkilö, joten arvontaa ei suoritettu. Kirjan saa Jenna M.

Kirja numero 2.

P1110919.jpgkirja2b.jpg

Kiinnostuneita oli kolme henkilöä. Satunnaisnumerogeneraattori antoi numeron yksi ja arpalipukkeesta löytyi nimi: Leena Lumi. Helene-kirja lähtee siis Leenalle.

Kirja numero 3.

P1110927.jpgkirja3.jpg

Kiinnostuneita samoin kolme. Satunnaisnumerogeneraattori antoi numeron kolme. Arpalipukkeesta löytyi nimi Nora. Noralle lähtee siis Galileon tytär.

Kirja numero 4.

P1110923.jpgkirja4.jpg

Edelleenkin kolme kiinnostunutta. Satunnaisnumerogeneraattori pysähtyi numeroon kaksi.Arpalipukkeesta löytyi nimi Nora, jolle lähtee myös Keltainen sateenvarjo -kirja.

Kirja numero 5.

P1110925.jpgkirja5.jpg

Kiinnostuneita oli neljä. Satunnaisnumerogeneraattori antoi numeron yksi, ja arpalipukkeesta, jolle oli juoksevasti numeroitu yksi, löytyi nimi Klaara, jolle lähtee kirja Tyttö nimeltä Anne Frank.

Kirja numero 6.

P1110921.jpgkirja6.jpg

Kiinnostuksen Sissiä kohtaan oli ilmaissut kolme henkilöä. Satunnaisnumerogeneraattori rullasi ja pysähtyi numeroon kolme. Arpalipukkeesta, jossa oli vihreä kolmonen löytyi nimi Adalmina,

Onnea voittajille. Postitan voitot niin pian kuin kynnelle kykenen!