miksi-normal.jpg      P1080792-normal.jpg     P1080793-normal.jpg

Tämän blogin kävijämäärä rikkoi 10000:n kävijän rajapyykin. Sitä juhlistaakseni arvoin oheiset kolme kirjaa. Vaikka kävijöitä on ollut enemmänkin, mukaan arvontaan ilmoittautui vain viisi kävijää (viimeisimmän otsikkopäivityksen, jossa ilmoitin, että aikaa on vain yksi päivä -mennessä). He olivat

Maca, Paula, Vilimarika, Suvi ja Marja-Liisa.

Arvonta suoritettiin seuraavasti.

1. Osanottajien nimet kirjoitettiin paperilapuille.

2. Paperilaput taiteltiin huolella ja sekoitettiin, jonka jälkeen ne numeroitiin satunnaiseen järjestykseen 1:stä 5:teen.

3. Satunnaisnumerogeneraattori pyöritti voittonumeron.

Arvonnan tulokset olivat seuraavat.

Arvottiin 1. kirja: Marianne Greenwoodin Miksi puuma itkee. Satunnaisnumerogeneraattori pysähtyi numeroon 3, ja lapusta numero kolme löytyi nimi: MACA.

Arvottiin 2. Kirja:  Unkarilaisia kansanrunoja. Satunnaisnumerogeneraattori pysähtyi numeroon 1, jolla numeroidusta lapusta löytyi nimi VILIMARIKA.

Arvottiin 3. kirja: Elsa Beskowin Petterin ja Lotan seikkailut. Satunnaisnumerogeneraattori pysähtyi ensin numeroon 1, mutta koska numero ei enää ollut mukana arvonnassa, suoritettiin uusi pyöritys ja voittonumeroksi ilmaantui 5, jolla numeroidun lapun takaa löytyi nimi PAULA.

Onnittelut voittajille ja kiitokset kaikille mukanaolijoille. Postitan voitot niin pian kuin mahdollista!

Kiitokset kaikille mukanolleille ja kiinnostuneille ja itsekullekin kävijälle  tervetuloa uusien lukukokemuksien pariin.